Login Form

mia1Som medlem ger du en röst åt gammelskogen och dess hotade växter och djur och bidrar till att ge föreningens verksamhet styrka. Du får rullande information om situationen för den svenska skogen.

Du inbjuds även att delta i vårt kampanjarbete och till inventeringar, exkursioner, kurser och evenemang. Ditt stöd är oerhört viktigt, en förutsättning för att vi ska kunna få kraft att påverka beslutsfattare att skydda mer skog och skogsnäringen att förändra skogsbruket i en mer naturnära och miljövänlig riktning.

Skogen behöver ditt stöd, välkommen!

För att bli medlem sätter du in minst 100 kr på följande PG och skriver namn, adress och e-postadress.

Plusgiro: 504609-9

Vill du skänka en gåva till Skydda Skogen, skriv att beloppet avser en "gåva".

Som medlem i Skydda Skogen får du ingen information från oss hem i din brevlåda av miljöskäl, förutom den årliga kallelsen till årsmötet. Vill du ha löpande information från oss kan du starta en prenumeration av vårt nyhetsbrev (svenska och engelska). Du kan starta din prenumeration här (OBS! För närvarande under år 2020 distribuerar Skydda Skogen inga nyhetsbrev). Alternativt kan du gå med i vår livliga Facebookgrupp.

Automatisk överföring till föreningen.

Vi blir jätteglada om du vill stödja oss regelbundet med pengar! Vi har inget autogiro, men det är lätt att sätta upp en periodisk överföring av pengar ändå. Det kan vara bra även om du bara vill betala medlemsavgiften en gång om året, så slipper du komma ihåg det. Så här gör du:

Swedbank: Logga in på din internetbank. Gå till menyn "Betala/Överföra" och välj "Överföringar", och sedan "Överföringar konton". Där väljer du kontot du vill betala från, och klickar sedan på "Lägg till ny mottagare". Klicka på "Plusgiro" och fyll i kontonummer 504609-9 och mottagare "FÖRENINGEN SKYDDA SKOGEN". Fältet för clearingnummer lämnar du tomt. Sedan är det bara att välja hur mycket pengar du vill föra över och hur ofta!"

Nordea: Logga in på Nordeas internetbank. Gå till menyn "Betala och överföra" och därifrån till "Betalning PG/BG". Markera PG och fyll i kontonummer 504609-9. Sedan är det bara att välja det belopp som du vill överföra och skriva in ditt namn och adress i meddelanderutan, och sedan till sist välja den betalningsfrekvens du önskar. Om du önskar göra en stående årsvis eller halvårsvis överföring så ringer du Nordea på 0771-22 44 88 så ordnar de det på direkten. Kom då bara ihåg att ha din fyrsiffriga personliga kod eller Mobila BankID tillgängligt.

Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter.