Login Form

Är du sugen på att hålla på med skogsfrågor, men tycker att det verkar svårt att sätta sig in i? Bor du vid en skog som hotas att huggas ner? Undrar du hur skogsinventeringar går till och vad man ska kika efter?

Naturskyddsföreningen i Norrbotten har i samarbete med Studiefrämjandet Norrbotten och Skydda Skogen möjlighet att nu erbjuda studiecirkelkurs i skogsinventering på följande orter. Ingen förkunskap krävs. Deltagandet är gratis och Skogsstyrelsens bok ”Skyddsvärd skog” ingår.

Studiecirklarna består av totalt 6 träffar. Datum för första träffen finner ni nedan. Träff 2-4 bestäms gemensamt i gruppen tillsammans med kursledaren. Träff 5 sker under en helg i juni/juli under (håll i hatten) ledning av landets kanske mest kända skogskämpar, Sebastian Kirppu och Helena Björnström. Du läsa mer om dem på Natursidan. Träff 6 får vi använda oss av det vi har lärt oss under året och gör en gemensam insats i en akut hotad naturskog någonstans inom länets gränser.

Anmäl dig genom att klicka på orten.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta personen angiven vid vardera ort alternativt Naturskyddsföreningen i Norrbottens verksamhetsutvecklare.
Johanna Nilsson, 070-563 98 66, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.